top of page

Velda Cable Technics: assemblage fijne staalkabels

Wire Rope Detail_edited.png

Velda Cable Technics, een groeiend bedrijf voor fijne staalkabelassemblage

Velda Cable Technics startte in 1935 met de assemblage van fijne staalkabels voor de fiets- en bromfietsindustrie. Dankzij bijna 100 jaar ervaring, onderzoek en ontwikkeling en een gedreven passie voor technologische innovatie, heeft Velda Cable Technics zich sindsdien kunnen ontpoppen tot een van de belangrijkste spelers in de sector van de fijne staalkabelassemblage in West-Europa. Haar drijfveer reflecteert zich in de creativiteit waarmee Velda Cable Technics steeds nieuwe producten ontwikkelt.

Velda belevert diverse sectoren met kabels en innovatieve ophangsystemen

Kabels voor fietsen en bromfietsen waren de aanzet naar nieuwe uitdagingen. Door de jaren heen heeft Velda Cable Technics haar activiteiten voor kabelassemblage uitgebreid naar diverse toepassingen. Velda kabels zijn vandaag te vinden in de automotive industrie, de medische en paramedische sector, industriële toepassingen, automatisering, de sport en ontspanningssector, de constructie van land- en tuinbouwmachines, de bouwsector, de ophanging van lichtstraten, verlichtingsarmaturen, de veeleisende veiligheidsindustrie en de sector van signalisatie- en promotieborden. Vandaag bieden we naast de Velda QS en de Velda Twister een eigen standaardassortiment van ophangsystemen, veiligheidskabels en fietskabels. Velda Cable Technics heeft ook een uitgebreid assortiment van kabels op rol, alle bijkomende accessoires en bevestigingsmaterialen.

Kwaliteit, veiligheid, service en nooit geziene leveringsvoorwaarden

Bij Velda Cable Technics mag u steeds rekenen op producten die voldoen aan de hoogste eisen van hedendaags design en alle mogelijke veiligheidsvoorschriften. Onze innovatie en permanente productverbetering volgen de marktevolutie op de voet op. Troeven zoals know-how, een persoonlijke aanpak, ruime voorraden, een accurate orderprocedure en punctuele just-in-time leveringen maken dat u bij Velda Cable Technics aan het juiste adres bent voor op en top service- en leveringsvoorwaarden, zowel voor serie- als maatwerk.

 

Geïnteresseerd of meer weten?
Contacteer ons.

bottom of page