top of page

Velda Cable Technics: staalkabels en ophangsystemen

Wire Rope Detail_edited.png

Gegroeid tot Europese specialist in staalkabelassemblage voor verschillende sectoren

Sinds haar ontstaan in 1935, ontpopte Velda Cable Technics zich tot een belangrijke marktspeler binnen de sector van de fijne staalkabelassemblage in West-Europa. Gestart vanuit de assemblage van staalkabels voor de fiets- en bromfietsindustrie, legden we sindsdien een hele weg af. Door de jaren heen breidden we onze activiteiten uit naar de automotive industrie, de medische en paramedische sector, de industriële automatisering, de sport en ontspanning sector, de bouw van land- en tuinbouwmachines, de bouwsector, de machinebouw en de ophanging van verlichtingsarmaturen, en signalisatie- en promotieborden.

Velda Cable Technics: gedreven door technologische innovatie en vooruitgang

Voor elk van deze sectoren produceert Velda Cable Technics specifieke hoogtechnologisch geassembleerde kabels voor diverse toepassingen. Dankzij permanente research en bijna 100 jaar ervaring in de productontwikkeling van kabels en ophangsystemen, slagen wij erin om steeds nieuwe producten te ontwikkelen, die voldoen aan de hoogste eisen van hedendaags design en/of alle mogelijke veiligheidsvoorschriften.

Ons kwaliteitsbeleid

Velda Cable Technics werkt volgens de ISO procedures om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Wij passen de meest recente technische ontwikkelingen toe op het niveau van zowel de productie, de producten, als de leveringen. Bovendien verbinden we er ons toe om voor elke opdracht de meest aanvaardbare prijs-kwaliteitverhouding na te streven en de overeengekomen leveringstermijn te respecteren. Al onze medewerkers krijgen de gepaste opleiding op het gebied van veiligheid, productkennis en productievaardigheden binnen de nieuwe technologieën.

We nodigen u uit om onze diverse toepassingen, onze services en leveringsvoorwaarden en productiemogelijkheden te ontdekken.

Geïnteresseerd in staalkabelassemblage en ophangsystemen van Velda Cable Technics? 
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

bottom of page