top of page

Kabels voor sport en ontspanning

Wire Rope Detail_edited.png

Kabels voor sport en ontspanning te land, te water en in de lucht

Binnen de sector sport en ontspanning zijn heel wat kabels nodig. Net zoals in de automotive industrie en de fietsen- en bromfietsen industrie zijn er voor het assembleren van zeilboten, yachten, jetski's, kartingwagens, scooters ook diverse kabels nodig voor de manuele en elektrische bediening, rem- en stopsystemen, koppelingssystemen, bevestigingssystemen, optuigsystemen en dergelijke meer. Ook parachutes zijn voorzien van verschillende soorten kabels, die moeten voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Velda Cable Technics dankt haar vakkennis op het gebied van kabels voor diverse toepassingen binnen de sector sport en ontspanning aan een jarenlange ervaring en R&D van hoogtechnologische staalkabels. Welke specificatie u ook zoekt, wij ontwikkelen de juiste oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een hele reeks standaard producten ontwikkeld, die steeds op voorraad verkrijgbaar zijn.

Velda kabels voor sportnetten, tenten en architecturale gespannen zeilen

Eveneens binnen de sector sport en ontspanning vallen de kabels voor het opspannen van sportnetten zoals tennisnetten, volleybalnetten en badmintonnetten. Voorzien van de specifieke haken, ogen en bevestigingssystemen van de kabels aan de netten, de palen en in de vloer, en steeds volgens de sporttechnische normen, maken we de juiste kabels voor sportnetten. Voor architecturale zeilen, gebruikt voor het overspannen van receptieruimtes, terrassen en andere overdekte plaatsen, voorzien we de nodige op maat gemaakte kabels. Of het nu gaat om het optuigen van de zeilen van een zeilboot of het opspannen van tenten en tentstructuren, Velda Cables Technics heeft alle knowhow in huis om de meest geschikte kabels te ontwikkelen.

Voor welke soorten kabels kunt u bij Velda terecht voor sport en ontspanning

Velda is in de sector sport en ontspanning in vele markten thuis. We geven een greep uit de mogelijkheden die we kunnen aanbieden en waarvoor we 100% leverancier aan huis zijn.

 • Kabels voor fietsen, crossfietsen, motoren, bromfietsen, quads, crossmoto’s, kartingwagens, …

 • Kabels voor zeilboten, jetski’s

 • Kabels voor 4 x 4 SUV’s: winches

 • Kabels voor inox afsluitingen rond zwembaden

 • Kabels voor parachutes

 • Kabels voor trampolines

 • Kabels voor sportnetten: tennisnetten, volleybalnetten, badmintonnetten, …

 • Kabels voor tententechnologie: kermistenten, circustenten, evenementententen, …

 • Kabels voor feestverlichting

 • Kabels voor zonnebanken

 • Kabels voor jachtstroppen

 • Kabels voor gokautomaten

En mocht u binnen deze lijst niet de kabeltoepassing vinden die u voor oog had binnen de sector sport en ontspanning, dan hoeft u ons enkel te contacteren. Uw kabel is slechts een telefoontje van uw wens verwijderd. Let wel, de op maat geassembleerde kabels van Velda Cable Technics zijn enkel beschikbaar voor de industrie en niet voor particulieren.

 

Contacteer ons voor al uw vragen en kabelideeën voor sport en ontspanning.

sport-en-ontspanning.jpeg
bottom of page