top of page

Kabels voor de bouwsector

Wire Rope Detail_edited.png

Oneindig veel mogelijkheden op het gebied van staalkabels voor de bouwsector

Binnen de bouwsector zijn heel wat specifieke staalkabels nodig. Zowel binnen de woningbouw als de industriebouw, zijn de mogelijkheden oneindig. We denken hierbij onder andere aan kabels voor hijstoepassingen zoals het hijsen van prefab muren, veiligheidskabels voor de beveiliging van personen, kabels voor mechanische toepassingen binnen het domein van de schrijnwerkerij zoals kabels en geleiders voor tuimelramen, rolluiken, garagepoorten, zonnewering, en kabels voor architecturale projecten. Bij Velda Cable Technics assembleren en maken we zowel eenvoudige kabels als de meest complexe soorten kabels voor vrijwel alle mogelijke toepassingen binnen de woningbouw en de industriebouw.

Velda QS en Velda Twister: universele en gemakkelijke ophangsystemen

Naast staalkabels op maat voor allerlei toepassingen binnen de woningbouw en de
industriebouw beschikken we over onze unieke Velda QS. Dit universeel ophangsysteem
is eenvoudig en gemakkelijk te installeren. De toepassingsmogelijkheden zijn oneindig
zoals de ophanging van ventilatiebuizen, kabelgoten, warmteblazers, leidingen,
elektriciteit, isolatiepanelen en vele andere. Lees meer over onze Velda QS.

 

De Velda Twister is eveneens een eigen ontworpen universeel ophangsysteem, dat
vooral veel bijval geniet binnen de industriebouw. De Velda Twister biedt onder andere
de geschikte oplossing voor de eenvoudige ophanging van signalisatiebordjes aan een
vals plafond. Lees meer over onze Velda Twister.

Waarom Velda kabels? Conform strenge veiligheidsnormen, grote trekkracht en just-in-time levering

Naast geleidersystemen voor zonnewering, rolluiken, ramen en poorten, ontwikkelen we voor architecten, aannemers en projectontwikkelaars van industriebouw complexe staalkabels op maat. Omdat de specifieke kabels voor de bouwsector moeten voldoen aan strenge veiligheidsnormen enerzijds en alle bouwprojecten verschillend zijn anderzijds, bespreekt en bestudeert onze engineering elk project tot in de details met onze klanten. Wij beschikken over een eigen testlabo dat de vereiste trekkrachten voor onder andere windverbanden kan garanderen. Velda Cable Technics laat niets aan het toeval over. Alle kabels worden zorgvuldig op maat van uw project gemaakt en voldoen aan de hoge veiligheidsnormen voor de bouwsector. Bovendien is just-in-time levering een van onze sterke punten, waardoor we sinds jaar en dag hoog aanzien verwerven binnen de industriebouw. U belt van op de werf en wij leveren binnen de week uw windverband op de werf of in uw atelier.

Een greep uit onze mogelijkheden: staalkabels voor de bouwsector

Dankzij een jarenlange R&D, een diepgaande productkennis en een eigen testlabo is Velda geen onbekende meer voor de bouwsector. We geven een greep uit de verschillende projecten, waarin Velda kabels verwerkt zijn.
 

 • Kabels voor hijskranen

 • Kabels voor betonspanten en windverbanden

 • Kabels voor personenbeveiliging

 • Kabels voor architecturale projecten

 • Kabels voor de ophanging van airco-installaties, brandkoepels, ventilatiebuizen, kabelgoten, warmteblazers, verlichtingsarmaturen, …

 • Kabels voor de schrijnwerkerij: tuimelramen, rolluiken, poorten, garagepoorten, sectionaal poorten, kantelpoorten, luifels, zonneweringen, schuifdeuren, …

 • Kabels voor trapleuningen

 • Kabels voor badkamersanitair

 • Kabels voor valse plafonds

 • Kabels voor metalen constructies

 • Kabels voor gevelbegroeiing

Inox kabels voor de bouw sector

En mocht u binnen deze lijst niet de kabeltoepassing vinden die u voor oog had voor uw bouwproject, dan kunt u ons gerust contacteren. Wij maken en assembleren elke kabel die u zoekt, op maat van uw project en conform de vereiste veiligheidsnormen binnen de bouwsector.

Contacteer ons voor al uw vragen en kabelideeën binnen de woningbouw en de industriebouw.

bottom of page